Scaun profesional Nefil

Produs nou

Scaun profesional Nefil - un scaun elegant in design si caracteristici . Spatarul din Duro - Flex ofera sprijin continuu pe tot parcursul zilei...

More details

Produsul nu mai este in stoc

2 700 Lei

Scaun profesional Nefil - Scaune birou Nefil

Un scaun elegant in design si caracteristici . Spatarul din Duro - Flex ofera sprijin continuu pe tot parcursul zilei , permitand in acelasi timp si libera circulatie a aerului . Proiectat total ergonomic acest model de scaun va aduce un plus de confort binemeritat in orice locatie s-ar afla .

Reglaje scaun Nefil

nefil reglaj inaltime spatarreglaj inaltime spatar

Reglajul pentru spatar poate fi ajustat si blocat în 3 pozitii de inaltime diferite. Acest lucru va permite sa profitati de sprijin lombar inferior perfect reglat pentru a asigura un sprijin constant pe tot parcursul zilei.

nefil reglaj lombarreglaj lombar

Unghiul de suport lombar inferior poate fi , de asemenea , ajustat prin rotirea manetei ; aceasta va va permite sa creasca sau sa scada presiunea pe partea inferioara a spatelui în functie de preferintele dumneavoastra .

nefil reglaj bratereglaj latime cotiere

Pad dispozitiv pentru a ajusta latimea cotierei . Pad bratul , de asemenea , pivoteaza si se blocheaza in 3 pozitii diferite in unghi , pentru a se regla separat in functie de activitatea prestata in acel moment .

nefil reglaj inaltime bratereglaj inaltime si pozitie brate

Cotiera se blocheaza în 9 pozitii diferite de inaltime , in timp ce padul dispozitiv se poate regla in exterior sau interior. Se poate creea astfel pozitia de repaus perfecta pentru coate si antebrate .

nefil reglaj brate detasabilebrate detasabile

Cotiera intrega pote fi eliminata , daca este necesar . Cotierele sunt atasate cu un singur surub ceea ce face ca acestea sa poata fi demontate foarte rapid si usor .

nefil reglaj spatereglaj spatar

Spatarul se poate bloca în 3 pozitii diferite , daca este necesar . Puteti avea, de asemenea, deblocand spatarul , o miscare libera dar sigura a spatarului pe spate .

nefil reglaj sezutreglaj sezut

Baza scaunului poate aluneca inainte si inapoi , pentru a va asigura ca sunt asezati la distanta perfecta de spatar .

nefil reglaj inaltimereglaj inaltime

 Cilindrul cu gaz permite reglarea scaunului pe inaltime asigurandu-va distanta perfecta de la podea . 

- montaj scaun

Nu sunt necesare unelte , toate instrumentele necesare sunt incluse in pachet. Scaunul vine ambalat intr-o cutie de carton si este semi-asamblat , dureaza doar cateva minute sa-l montati .

Alte specificatii :

baza metalica vopsita gri in camp electrostatic ;

Scrieti o recenzie

Scaun profesional Nefil

Scaun profesional Nefil

Scaun profesional Nefil - un scaun elegant in design si caracteristici . Spatarul din Duro - Flex ofera sprijin continuu pe tot parcursul zilei...

  • Livrare gratuita

10 alte produse din aceeași categorie: