Scaun bucatarie BUC 133

Produs nou

Scaun de bucatarie  spatar inalt si decupat in forme moderne, cu cadrul metalic cromat si sezutul din burete de inalta denistate.

More details

Produsul nu mai este in stoc

185 Lei

Scaune de bucatarie - Scaun de bucatarie BUC 133

Scaunul de bucatarie BUC 133 este unul cu un design simplu, robust, avand un spatar inalt si perforat,cu forme moderne. Acest scaun elegant,disponibil in culori moderne, a fost creat pentru a va face viata mai usoara si poate fi utilizat atat in propria locuinta, in bucatarie sau in camera de luat masa, cat si in spatiile publice.

Scaunele BUC133 au picioarele metalice acoperite cu un strat de crom, ce pot sustine greutati de maxim 100 kg.

La confectionarea sezutului a fost utilizat un strat gros de burete de inalta densitate, pentru al face cat mai confortabil.

Acest scaun de living este unul ce a fost tapitat cu vinil mat ce are o buna rezistenta in timp.

Acest scaun care este nu numai modern, dar si practic, ce are o inaltime totala de 108 cm, inaltime pana la nivelul sezutului de 49 cm, si un sezut cu o adancime de 42 cm si o latime de 43 cm .

Pentru o utilizare de lunga durata va recomandam ca sa nu manevrati scaunul prin ridicarea de decupajele ornamentale ale spatarului, iar in procesul de curatare sa nu utilizati apa sau produse netestate .

Atribute

Tip cadruCromat
MaterialPVC
Înălțime șezut maxima49 cm
Înălțime scaun maxima108 cm
Latime șezut43 cm

Scrieti o recenzie

Scaun bucatarie BUC 133

Scaun bucatarie BUC 133

Scaun de bucatarie  spatar inalt si decupat in forme moderne, cu cadrul metalic cromat si sezutul din burete de inalta denistate.

  • Garantie 1 An
  • Livrare gratuita
  • Înălțime șezut maxima 49 cm
  • Înălțime scaun maxima 108 cm
  • Latime șezut 43 cm

8 alte produse din aceeași categorie: