Scaune cu masaj

scaune de birou cu functie de masaj , fotolii directoriale executate din piele naturala sau imitatie de piele cu diverse reglaje privind functia de masaj

Scaune cu masaj Conține 9 produse.

Arata 1 - 9 din 9 pozitii
 • 1 170 Lei

  MAS 035 Scaunul este tapitat cu piele naturala de calitate superioara, avand picioarele din lemn stratificat si beneficiza de functia de recliner si rotirea acestuia.

  1 170 Lei
   Disponibil
  • 1 100 Lei

   Scaun cu masaj executat cu fata si spatarul din piele naturala de lux, spatele din piele ecologica, baza din otel acoperit cu lemn, bratele din lemn.

   1 100 Lei
   Adaugă în coş Detalii
   Stoc epuizat
  • 969 Lei

   Fotoliu cu functie pentru masaj model MAS 014 este un produs compus practic din doua piese, respectiv un fotoliu si un taburet

   969 Lei
   Disponibil
  • 940 Lei

   Scaunele MAS042 dispun in mod automat si de functie de recliner, functie ce ajuta ca spatarul si suportul pentru sustinerea picioarelor sa se ridice sau sa se coboare simultan in sase pozitii diferite

   940 Lei
   Disponibil
  • 869 Lei

   Fotoliu de masaj MAS 026 este un set de relaxare compus dintr-un fotoliu executat din piele ecologica, cu bratele umplute cu burete gros si captusite cu piele

   869 Lei
   Disponibil
  • 756 Lei
   1 Recenzie(i)

   Modelul OFF 934 beneficiaza gratuit si de functie de masaj, modelul este prevazut cu motorase puternice pentru masaj ce te vor ajuta sa te improspatezi si sa-ti imbunatatesti circulatia sangelui.

   756 Lei
    Disponibil
   • 739 Lei

    Scaun cu masaj executat din piele ecologica, bratele din otel cromat acoperite cu piele ecologica si stea metalica cromata.

    739 Lei
     În stoc
    • 680 Lei
     1 Recenzie(i)

     Scaunul de tip managerial ergonomic OFF 930 este un scaun caracterizat prin robustete, ce este executat din piele ecologica, cu bratele metalice cromate acoperite cu piele de tip ecologic si stea metalica cromata.

     680 Lei
     Adaugă în coş Detalii
      Stoc epuizat
     • 565 Lei

      Scaun managerial ergonomic OFF 992 tapitat cu piele tip "split leather" doar pe suprafata de contact a sezutului si a spatarului, iar pe spatele sezutului si spatarului a fost tapitat cu PU.

      565 Lei
      Disponibil
     Arata 1 - 9 din 9 pozitii